Physitrack

Physitrack is een online platform en mobiele app die speciaal is ontworpen om te helpen bij het beheren van (revalidatie)programma´s en het volgen van voortgang van patiënten.

Wat is Physitrack
en hoe werkt het?

Met Physitrack kun je relevante oefeningen thuis of op een andere locatie uitvoeren, terwijl jouw voortgang wordt bijgehouden en gerapporteerd aan ons. Dit betekent dat we altijd op de hoogte zijn van jouw voortgang en eventuele problemen die zich voordoen.

Psychitrack biedt een uitgebreide bibliotheek met oefeningen en bewegingsprogramma’s die we kunnen aanpassen aan uw specifieke behoeften en doelen. Hierdoor kan Fysioplanet jou voorzien van een op maat gemaakt programma, dat specifiek is ontworpen om jou te helpen herstellen.

physitrack Fysio World Amsterdam

Fysiotherapeutische hulp wanneer het jou uitkomt

De app van Physitrack biedt educatief materiaal, zoals video’s en animaties, om je te helpen begrijpen hoe jouw lichaam werkt en hoe je herstel kunt bevorderen.

Deze video’s zijn 24/7 beschikbaar, waardoor je deze kunt gebruiken wanneer het jou het beste uitkomt. Hierdoor is het een flexibele manier van behandeling!

Zo verloopt het zorgtraject via Physitrack

STAP 1

Aanmelden bij Physitrack

(Download HIER de GRATIS Physiapp)

STAP 2

Afspraak inplannen

STAP 3

Intake (via Physitrack)

STAP 4

Oefenprogramma

Uw behandelaar maakt een oefenprogramma of start een videoconsult

STAP 5

Toegangscode

Uw zorgverlener stuurt u een toegangscode.

STAP 6

Digitale consulten

STAP 7

Voltooi uw programma

Physitrack als ideale uitkomst voor online begeleiding

Physitrack biedt tal van functies waarmee we op afstand met elkaar kunnen communiceren en uw voortgang kunnen volgen. Dit is vooral handig voor patiënten die niet in staat zijn om persoonlijk naar onze praktijk te komen, bijvoorbeeld vanwege een handicap of een geografisch beperkte locatie.

Hierdoor kunnen we als Fysioplanet jou in deze situaties toch op een slimme en kundige manier ondersteunen!

Samen met ons aan de slag met online begeleiding?

Kortom, met Physitrack kunnen we bij Fysioplanet uw revalidatieprogramma op maat maken en u ondersteunen bij het bereiken van uw hersteldoelen. Het biedt ons ook de mogelijkheid om op afstand met elkaar te communiceren en te zorgen dat u altijd de juiste begeleiding krijgt, ongeacht waar u bent.

physitrack Fysio World Amsterdam

Is Physitrack

veilig?

Ja, uw gegevens zijn veilig bij Physitrack.

De beveiliging van patiënten en zorgverlener is van het grootste belang voor Physitrack. Het uitgebreide beheersysteem voor informatiebeveiliging (ISMS) en beveiligingscontroles, alsmede de zorgvuldige selectie van onderaannemers, derden en subverwerkers waarmee Physitrack samenwerken, spelen een belangrijke rol bij de bescherming van zorgverlener en patiëntgegevens.

Hieronder vindt u een samenvatting op hoog niveau van enkele van de beveiligingscontroles. Omdat het de filosofie van Physitrack is voortdurend te verbeteren, worden deze controles jaarlijks geëvalueerd en – waar mogelijk – verbeterd.

Heeft u nog vragen over Physitrack?

Heeft u nog vragen over Physitrack? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch of via onze website.