Marco
Spironello

Ik vertel je graag meer over mijn achtergrond, ervaring en de reden dat ik Fysioplanet heb opgezet.

Fysioplanet

Waarom
Fysioplanet?

Ik vind het prachtig om mensen te helpen weer klachtenvrij te zijn. Daarbij is het opsporen van de werkelijke oorzaak belangrijk. Met mijn 30 jaar ervaring weet ik snel tot de kern van het probleem te komen. In de medische fitness oefenzaal bij Fysio World Amsterdam hebben we vele patiënten begeleid om sterker te worden en klachten in de toekomst te voorkomen.

Hierbij heb ik geleerd dat een goede diagnose en zelfzorg een groot deel van een succesvolle behandeling bepalen. De fysiotherapie is daarnaast volop in ontwikkeling. Preventie, zelfzorg en behandeling op afstand hebben de laatste jaren hun intrede gedaan.

Met mijn bijna 60 jaar draag ik binnenkort mijn praktijk over aan mijn opvolgers en kan ik op deze manier nog steeds op een vernieuwende wijze mijn kennis delen in het vak waar ik nog steeds veel passie voor heb.

Waar kan ik je
bij helpen?

Mijn specialisme heb ik in de orthopedische fysiotherapie. Met alle vormen van spierpijn, gewrichtspijn en blessures ben ik zeer goed bekend.

Het stellen van een diagnose of geven van een second opinion is, mede door de digitale hulpmiddelen, de laatste jaren goed werkbaar geworden. 

De digitale consulten (en eventuele ondersteuning van de behandeling met Physitrack) wordt door patiënten wereldwijd gezien als positief en effectief voor het verminderen van klachten.

Bovendien worden grote voordelen ervaren in flexibiliteit en tijdsbesparing. Daarom werk ik vanuit Fysio Planet uitsluitend digitaal. 

Gino


Kan Fysioplanet zeer aanraden. Ben altijd heel fijn en zeer professioneel geholpen door Marco Spironello en collega’s. Ik kampte aaneen lopend met een vrij gevoelige rug (spit en hernia achtige klachten gehad) en een stijve nek. Dit kwam door continue overbelasting door een verkeerde houding achter het bureau, in de auto, etc.. Niet alleen wisten ze altijd wel mijn pijn direct te verlichten maar me ook bewust te maken van mijn houding probleem en daaraan te gaan werken. Veel dank hiervoor!

Raffaella


“Al vele jaren weet ik, als het nodig is, deze praktijk te vinden. Rugpijn, gebroken schouder …… met hulp van Marco kwam ik er weer bovenop. Dus toen ik onlangs iemand nodig had voor advies en behandeling na chemotherapie was de keuze snel gemaakt. Ik vond er de deskundigheid die ik zocht. Doeltreffende massages, gerichte oefeningen die steeds werden bijgesteld als mijn toestand daar om vroeg”

Waarom kiezen voor Fysio planet?

30 jaar ervaring in de orthopedische fysiotherapie
Direct terecht door het digitale consult
Sneller herstel door zelfzorg
Physitrack voor optimale ondersteuning
Samenwerking met Fysio World Amsterdam
Geen verwijzing nodig van huisarts

Wilt u snel en effectief geholpen worden?
Plan dan nu een digitaal consult in