Fysio World amsterdam

Met meer dan 30 jaar ervaring is Fysio World Amsterdam een begrip in Amsterdam Oost. Is fysieke behandeling vanuit Fysio Planet nodig? Bij Fysio World Amsterdam staat een team van 10 specialisten dagelijks voor jou klaar.

Fysioplanet

Samenwerking met
Fysio world Amsterdam

Marco is 30 jaar eigenaar geweest van Fysio World Amsterdam en heeft Fysio World Amsterdam als Orthopedische Fysiotherapie praktijk op de Amsterdamse kaart gezet. De praktijk heeft ruime behandelkamers en een grote sport & oefenzaal, waar mensen met orthopedische klachten kunnen revalideren en sporten.

Wanneer fysieke behandeling vanuit de consulten van Fysio Planet nodig of wenselijk is, dan ben je welkom bij Fysio World. Wij zorgen ervoor dat de specialisten daar goed op de hoogte zijn van jouw klacht en behandeltraject, zodat de behandelingen goed aansluiten.

Afspraak Maken bij
Fysio World Amsterdam

Een afspraak maken bij Fysio World gaat makkelijk via de website. Je kan ons bellen, mailen of het contactformulier gebruiken. Vermeldt svp in je bericht dat je onder behandeling bent bij Marco, dan zorgen wij voor een goede aansluiting! 

Het team van
Fysio world amsterdam

Marco Spironello

Eigenaar – Fysiotherapeut

“Ik vind het prachtig om mensen te helpen weer klachtenvrij te zijn. Daarbij is het opsporen van de werkelijke oorzaak belangrijk. Met mijn 20 jaar ervaring weet ik snel tot de kern van het probleem te komen.

In onze medische fitness oefenzaal begeleiden we onze patiënten om sterker te worden en klachten in de toekomst te voorkomen.”

Specialisaties

Nek- en schouderklachten
Arbeidsgerelateerde klachten
Sportblessures
Sportmassage
Seniorenbegeleiding
Dry-needling

Marco

Roxanne Helleward

Master Sportfysiotherapeute

Roxanne haalt met haar persoonlijke, ongedwongen wijze van behandelen, het beste in haar patiënten naar boven. “Ik ben gefascineerd door het menselijk lichaam en (sport)blessures, nieuwsgierig hoe deze kunnen ontstaan en met name hoe ze verholpen worden.

Het geeft mij veel voldoening, dat ik er aan bij kan dragen dat iemand weer zonder problemen zijn sport kan beoefenen.”

Specialisaties

Master Sportfysiotherapeut
Kinderen met sportblessures
Hardloopanalyses
Orthopedische revalidatie
COPD-begeleiding
Bekkenklachten bij zwangerschap
Eigenaar Footbasics
Schouder, knie en enkelblessures

Roxanne

THIJS MORREAU

Fysiotherapeut

Fysiotherapie betekent voor mij de begeleiding van patiënten in het weer kunnen hervatten van hun dagelijkse activiteiten. Bij mij staat aandacht voor de patiënt centraal.

Dat werkt door in mijn behandelingen, waarbij er naast de fysiotherapie ruimte is voor een lach.

Specialisaties

COPD
Core training
Nek en schouderklachten
Lage rugklachten

Thijs

KELSEY PREUSS

Fysiotherapeut
Hand/pols fysiotherapeut

Specialisaties

Handtherapeut
Core training
Knie enkel training
Oefentherapie
Kinesiotaping

Kelsey Preuss

BIRGIT JOOSEN

Fysiotherapeut

Samen werken aan een goed herstel. Vooral dit vind ik leuk aan het vak fysiotherapie. Als fysiotherapeut vind ik het mijn taak om naar het totale plaatje te kijken. Zo kan de oorzaak van een lichamelijke klacht goed worden achterhaald.

Samen werken we dan met een passend behandelplan toe naar het einddoel: met plezier het hervatten van sport en/of andere dagelijkse activiteiten.

Specialisaties

Fysiotherapie
Dry Needling
Medical Taping
Sportmassage
Register podoloog
Eigenaar Footbasics
Mulligan therapie

Birgit

LAURA VAN DER LINDEN

Master manueel fysiotherapeute

Specialisaties

Laura

WIBBO HUBBELEN

Master Sportfysiotherapeut
Musculoskeletale echografist

“Sinds 2010 ben ik bezig met musculoskeletale echografie. Het spierskelet systeem wordt beoordeeld middels echografie. Ik vind het fascinerend om middels geluid spieren en pezen te bekijken.

Omdat ik ervan overtuigd ben dat echografie een grote toegevoegde waarde kan zijn voor de fysiotherapeut ben ik in 2015 begonnen met FysioEchografie Mobiel.

Specialisaties

Percutane Electrolyse Therapie (EPTE)
Shockwave Therapie
Echografie

Wibbo

WILLEM BOOGAARD

Podoposturaal therapeut

“Willem heeft ruim 30 jaar ervaring als fysiotherapeut en ruim 10 jaar als (sport)registerpodoloog/podoposturaal therapeut. “Ik behandel kinderen en volwassenen met voet- en houdingsklachten, waarvan de oorzaak ligt bij een verkeerde voetenstand.”

Specialisaties

Podoloog

Willem

ROOS VAN ASSELT

Fysiotherapeut i.o.

“Wat ik het mooiste aan fysiotherapie vind is het zien van vooruitgang bij mijn patiënten. Beweging is erg belangrijk voor de fysieke en mentale gesteldheid, ik help u daarom graag met de revalidatie om u weer op het gewenste niveau te krijgen.

Dit wil ik bereiken door een combinatie van behandelingen op de behandelbank en in de oefenzaal waarbij u centraal staat.”

Specialisaties

Fysiotherapie

Roos

LAURA OUDEJANS

Fysiotherapeut i.o.

Specialisaties

Fysiotherapie

Laura

Wilt u snel en effectief geholpen worden?
Plan dan nu een digitaal consult in