PNE Therapie

Percutane Needle Therapie is een van de modernste behandelmethoden voor spier- en peesklachten. Met onschuldige stroomgeleiding door dunne dry needle-naaldjes worden in de pezen processen gestart die het herstel bevorderen. De behandelingen zijn kort en pijnloos.

PNE Fysioplanet

Voor wie is
PNE Therapie?

PNE therapie is voor iedereen met kortdurende en langdurige klachten aan spieren, pezen en gewrichten. Onder echo-geleiding wordt een dunne naald in het aangedane lichaamsdeel aangebracht en worden korte, pijnloze stroompjes toegediend.

Hierdoor ontstaat een positieve ontstekingsreactie in het aangedane weefsel, waardoor allerlei fysiologische processen worden geactiveerd die het herstel van de spier, pees of het gewricht bevorderen. PNE therapie wordt vaak geadviseerd door de fysiotherapeut in combinatie met een andere behandeling.

PNE FysioPlanet

De voordelen van PNE Therapie

PNE therapie heeft een aantal sterke pluspunten en voordelen ter ondersteuning van andere behandelingen en voor de versnelling van het herstel.

Een hoge aantoonbare effectiviteit bij chronische klachten
Goed te combineren met andere vormen van therapie en behandeling
Lokale en directe behandeling van de pijn of klacht
Gezond weefsel wordt niet aangetast
De kans op terugkeer van de klacht is minimaal
De behandeling is effectief en kort

Gino


Kan Fysioplanet zeer aanraden. Ben altijd heel fijn en zeer professioneel geholpen door Marco Spironello en collega’s. Ik kampte aaneen lopend met een vrij gevoelige rug (spit en hernia achtige klachten gehad) en een stijve nek. Dit kwam door continue overbelasting door een verkeerde houding achter het bureau, in de auto, etc.. Niet alleen wisten ze altijd wel mijn pijn direct te verlichten maar me ook bewust te maken van mijn houding probleem en daaraan te gaan werken. Veel dank hiervoor!

Raffaella


“Al vele jaren weet ik, als het nodig is, deze praktijk te vinden. Rugpijn, gebroken schouder …… met hulp van Marco kwam ik er weer bovenop. Dus toen ik onlangs iemand nodig had voor advies en behandeling na chemotherapie was de keuze snel gemaakt. Ik vond er de deskundigheid die ik zocht. Doeltreffende massages, gerichte oefeningen die steeds werden bijgesteld als mijn toestand daar om vroeg”

Waarom kiezen voor Fysioplanet?

30 jaar ervaring in de orthopedische fysiotherapie
Direct terecht door het digitale consult
Sneller herstel door zelfzorg
Physitrack voor optimale ondersteuning
Samenwerking met Fysio World Amsterdam
Geen verwijzing nodig van huisarts

Wilt u snel en effectief geholpen worden?

Plan dan nu een consult in