Fysiotherapie in Amsterdam in de avonduren

Fysiotherapie in de avonduren

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut die in de avond open is? Dan bent u bij Fysio World Amsterdam aan het juiste adres. Wij hebben ruime openingstijden om iedereen de kans te geven een fysiotherapeut te bezoeken op een dagdeel wat voor hen het best uitkomt. Onze praktijk is van maandag t/m vrijdag geopend van 07.00 tot 21.00 en op zaterdag van 09.00 tot 13.00. Ook kunt u bij ons altijd binnen 48 uur terecht.
fysiotherapie avonduren

Voor wie is dit relevant?

Fysiotherapie in de avond is eigenlijk relevant voor iedereen die overdag druk is met bijvoorbeeld werk, studeren of kinderen. Overdag heeft u waarschijnlijk geen tijd om langs de fysio te gaan. Uw werkgever kan namelijk verlangen dat u het bezoek aan de fysio zoveel mogelijk buiten werktijd plant. Ook als de praktijk misschien dicht bij u in de buurt zit, is het toch een onderbreking van uw dag.

Fysiotherapie in de avond kan heel geschikt zijn voor studenten, mensen met meerdere banen, ouders die allebei werken of alleenstaande ouders. Het is ook zeker geschikt voor mensen die een zittende baan hebben, waarbij ze een groot deel van de werkdag doorbrengen achter een computer. Het overmatig gebruik van een laptop/computer kan een muisarm veroorzaken. Een muisarm is een blessure aan de arm-, nek-, pols- en schouderspieren. Bovendien kan het vele zitten schouder, nek en rugklachten veroorzaken.

Na een drukke dag kan het juist fijn zijn om de afspraak in de avond te plannen. Het kan voelen als een goed moment om even een moment voor uzelf te kunnen hebben of als een moment van ontspanning. Het zal hiernaast ook een opluchting zijn dat uw klachten meer verholpen zijn. Na uw afspraak voelt u verbetering en kunt u ontspannen de nacht in gaan.

Voor welke klachten kunt u ook in de avonduren bij Fysio World Amsterdam terecht?

In de avond kunt u voor dezelfde klachten terecht als overdag. Onze fysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en hebben allemaal een specialisatie in orthopedische klachten. Daarnaast heeft elke fysiotherapeut zijn eigen specialisme.

Dat betekent dat wij u bij veel klachten kunnen helpen en veel verschillende behandelmogelijkheden kunnen aanbieden. Wij bieden bijvoorbeeld ook begeleiding bij COPD en (intensief) sporten.

We kunnen u helpen bij de volgende orthopedische klachten:
Rugklachten
Schouderklachten
Enkelklachten
Polsklachten
Heupklachten
Knieklachten

Behandelmogelijkheden zijn onder andere het gebruik van massagetechnieken, dry-needling, kracht en stabiliteit oefeningen, echografie, shockwave therapie en medical taping.

“Onze fysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en hebben veel ervaring met orthopedische klachten. “

– Fysio World Amsterdam

Fysio World Amsterdam staat in de avond voor u klaar!

Werkt u, bent u overdag gewoon heel druk en bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Amsterdam om in de avond naar toe te kunnen? Wij zijn ook in de avonduren voor u geopend. Bij Fysio World Amsterdam kunt u op alle doordeweekse avonden terecht.

Wilt u graag een afspraak maken voor in de avond of heeft u vragen over de mogelijkheden van fysiotherapie in de avonduren?

Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag van uw klachten af te komen.

Wilt u snel en effectief geholpen worden?

Plan dan nu een consult in